Geschenk retour sturen

Wanneer je het door jou gekozen geschenk hebt ontvangen, kan het voorkomen dat je dit om een of andere reden wilt retourneren. Je hebt wettelijk het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen een geschenk te retourneren. De termijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een derde (niet de vervoerder) het geschenk fysiek in bezit krijgt, of wanneer je van een tijdschriftabonnement het eerste exemplaar van het blad ontvangt. Je kunt ook binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van het geschenk af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren.
 

Wanneer je bent ingelogd met je toegangscodes in de shop van je werkgever, zie je in de pop-up je bestelde geschenken staan. Aan de rechterzijde klik je op de knop om te retourneren. Vervolgens is het retourformulier te downloaden als pdf-bestand. Het formulier wordt automatisch gevuld met de gegevens van uw bestelling; een voorbeeld van het formulier vindt u hier.
 

Voor de snelste afhandeling verzoeken we je vriendelijk gebruik te maken van de procedure zoals hierboven beschreven. Ons retourformulier is opgesteld op basis van het Europees modelformulier voor herroeping. U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van het standaard Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.
 

Het kan voorkomen dat je ondanks de zorgvuldigheid van ons magazijn een verkeerd geschenk thuis hebt ontvangen. In dat geval kun je het geschenk kosteloos aan ons antwoordnummer retourneren met PostNL. Zodra wij de retourzending in ons magazijn hebben ontvangen, sturen wij je het juiste artikel toe.
 

Wanneer het door jouw ontvangen geschenk bij ontvangst kapot blijkt te zijn, meldt dit dan zo spoedig mogelijk bij ons met een melding in de webshop. Soms is een foto voldoende en sturen we je direct een nieuwe toe. Als we het toch graag retour willen ontvangen kun je het kostenloos met PostNL naar ons antwoordnummer sturen. Stuur je het via een andere vervoerder retour, dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.
 

Tot slot kunt je ook een geschenk kostenloos terugsturen wanneer dit niet geheel aan je wensen voldoet. Meld ons binnen 14 dagen in de webshop dat je het geschenk toch wilt retourneren. Je kunt dan een vóóringevuld retourformulier downloaden en printen. Wanneer je het geschenk opstuurt volgens de op het retourformulier aangegeven wijze is dit altijd gratis. Wanneer je er voor kiest een andere verzendmethode te gebruiken dan dat wij hebben aangegeven kunnen er wel kosten gelden. Deze zijn voor eigen rekening.
Zodra het pakket door ons retour is ontvangen, of wanneer jij hebt aangetoond dat je de producten retour hebt gestuurd, krijg je per e-mail bericht dat je opnieuw een bestelling kunt plaatsen in de shop van je werkgever. Dit bericht krijg je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Je wordt altijd terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht. Als je derhalve gedeeltelijk met iDeal of PayPal hebt bijbetaald en je retourneert het product, dan wordt deze bijbetaling binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmelding naar je overgemaakt. Het puntentegoed wordt via je inloggegevens beschikbaar gemaakt. Deze punten kun je opnieuw besteden in de webshop. Hier wordt je via e-mail over geinformeerd.
 

Om je retourzending correct te kunnen verwerken en je van een nieuw geschenk te kunnen voorzien, vragen we je onderstaande instructies op te volgen.

  • 1. Verpak je geschenk netjes en zorgvuldig in de originele verpakking (wanneer deze nog in je bezit is),
  • 2. Print het retourformulier uit en voeg het samen met de pakbon aan het pakket toe. De pakbon zit bij de email waarin de trackingcode is toegestuurd. Het mag ook een kopie van de pakbon zijn;
  • 3. Het pakket stuur je naar het antwoordnummer dat vermeld staat op het retourformulier;
  • 4. Bij binnenkomst van je pakket zullen wij de zending controleren;
  • 5. Afhankelijk van de reden van uw retourzending, zullen wij je een nieuw artikel toesturen of je toegangscode opnieuw activeren. Dit gebeurt uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.
     

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Verzending is alleen gratis wanneer je het bij PostNL aanbied en ons antwoordnummer als addressering gebruikt. Je mag je retour ook op een andere manier aan ons retoursturen, maar dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. De wijze van retourneren en het juiste retouradres staan altijd duidelijk vermeld op het retourformulier.

* Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden, zijn: 

- Verzilverde vouchers of cadeaukaarten
- losse tijdschriften
​- Makkelijk kopieerbare producten, zoals games, dvd's en cd's, waarvan de verzegeling na levering is verbroken.