Garantie

Op alle artikelen die worden aangeboden, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, kunt u het geschenk naar ons terugsturen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een nieuw exemplaar.

Wanneer u bent ingelogd met uw toegangscodes in de webshop, klikt u op “Mijn bestellingen”. Dan kunt u aan de rechterkant het bestand openen (dit is een wit papiertje met een vergrootglas). Vervolgens komt u in uw bestelling terecht. Hier kunt u aan de rechterkant op de groene retourknop klikken. Vervolgens kunt u aangeven dat u het geschenk defect heeft ontvangen. Als u dit heeft ingevoerd, wordt het retourformulier gedownload als pdf-bestand.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie van de leverancier van het artikel. Hiervoor gelden voorwaarden die de leverancier zelf aan deze garantie stelt. Ook de garantieduur is afhankelijk van de leverancier.

Wanneer u vragen heeft over het retour sturen van een defect artikel of andere zaken omtrent de garantie, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via het helpdeskformulier* of telefonisch via 088 - 846 83 54.
 

*Hiervoor dient u te zijn ingelogd met uw inlogcode en wachtwoord